Palaute
Kaikennäköistä palautetta odotetaan - risut ja ruusut ovat tervetulleita. Muutaman ihmisen käsitys ison joukon tarpeista ei aina ole riittävä. Kehitämme näitä sukusivujamme mielellämme sellaisiksi kuin te haluatte - kuitenkin vain mahdollisuuksien mukaan. Mahdottomiin emme pysty - tai en ole siitäkään ihan varma.

Me haluaisimme nämä sivut niin mielenkiintoisiksi, että te haluaisitte käydä sivuilla usein. Mitä enemmän lukijoita ja kommentteja, sitä tyytyväisempiä olemme. Aktiiviset lukijat ovat varmasti jatkossa myös aktiivisia sukuihmisiä. Onhan sitten mukava tavata sukulaisia, joista tietääkin jotain. Nyt me tiedämme paljon entisistä sukulaisista, mutta kuinka mielenkiintoista olisikaan tutustua nykyihmisiin.

Tämä palaute menee automaattisesti Weppimasterille, mutta voit lähettää palautteen myös jollekin toiselle yhteyshenkilöllemme.Yhteystiedot-osiossa on muita osoitteita, johon voi lähettää palautetta. Palautetta voi aina lähettää myös sukuyhdistyksen sähköpostiin, josta jäsensihteerimme siirtää palalautteesi kyseisen asian vastuuhenkilölle. 
Palautelomake Palaute
Kotisivuongelmia varten olen tehnyt palautelomakkeen. Tällä lomakkeella voit lähettää weppimestarille yleisiä kommentteja vaikkapa kotisivuista tai luonteesta tai ulkonäöstä tai ihan mistä vain mikä miellyttää tai ei miellytä. Huomaa, että voit lähettää kommenttisi täysin tuntemattomana. Voit lähettää myös palautetta sähköpostilla yhteyshenkilöille.
Viesti:
Etunimesi: Sukunimesi: Sähköpostisi: